Na de blamage van Blizzcon vorig jaar, waarin de onsterfelijke woorden “You guys have phones, right?” gesproken werden, moet Blizzard nu alle zeilen bijzetten om hun franchises, en hun eigen bedachte feestdag te redden. Niemand zat te wachten op Diablo: Immortal. Een mobile phone game. Iedereen had maar een ding waar ze echt uit de stoel voor wilde springen. Diablo IV.

En nu, door een lek, zou het zo maar kunnen zijn dat precies dat gaat gebeuren. Een artbook is aangekondigd waarin art voor Diablo 1, 2, 3 en 4 staat. Hiermee is de hype voor wederom een succesvolle Blizzcon weer gestegen, aangezien Diablo 3 nog steeds waanzinnig populair blijkt onder de gamende massa. Vergeet even niet dat Diablo 3 onderhand al weer 7(!) jaar oud is.

Volgens geruchten gaat de stijl weer terug naar deeltje een en twee. Alles zou weer wat donkerder worden en moeilijker. Weg zijn de felle kleuren en de duizenden skills, en terug komt daadwerkelijk je karakter opbouwen hoe je het wilt. Een andere groep geruchten zeggen dat het spel direct doorgaat waar deel drie is opgehouden: Diablo is weg, maar er is nog steeds kwaad in de wereld, voort gespuugd door Lilith: de dochter van Mephisto, en een kandidaat voor het leiden van alles wat slecht is in de wereld van Sanctuary.

Laten we nog even wachten met de hoop en de hype, en laten we vooral niet vergeten dat Blizzcon van vorig jaar een groot probleem is gebleken voor Blizzard. Nu leert Blizzard gelukkig wel snel van de eerder gemaakte fouten en meestal komt dat ook goed tot z’n recht in volgende iteraties van hun software. Ik hoop dat op 1 en 2 november mijn Diablo hart tenminste weer harder gaat slaan en dat daadwerkelijk het nieuwe deel in deze epische serie wordt aangekondigd.

Als ze, aan de andere kant komen met een release date voor Immortal, is denk ik de liefde voorgoed voorbij.

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account